dimarts, 14 de juliol de 2015

Nota de Premsa

Bones amics,

Aquest dissabte a la nit el municipi de Vilajuïga va acollir la 4a edició de la Nocturna Trailrunning Vilajuïga. I més de 170 participants van prendre la sortida.

Com en l’edició de l’any passat, la prova presentava un recorregut de 8km i un desnivell de 190m D+ i obert tant per corredors com caminadors. Al ser un recorregut sense gaire dificultat tècnica i accessible per tothom, va fer que tinguéssim un gran públic familiar.

Per tercer any consecutiu el guanyador de la cursa va ser el corredor rossinc, Soufian Elminoum, que es va imposar per davant de Eduard Baquer i Xavi Llamas. Soufian va fulminar el record de l’edició de l’any passat amb un temps de 34min 56seg.

Pel que fa en la categoria femenina la guanyadora va ser Patricia Torres amb un temps de 43min 49seg seguida de Marian Saló i tancant el podi Maria Luz Rodriguez Marcé.

També es mereixen una menció especial els nostres corredors del GE Capgirell – Trailrunnng Vilajuïga i Escoleta Trailrunning Vilajuïga pels seus grans resulatats.

Podeu consultar les classificacions de la cursa en aquest enllaç (clic aquí)

Volem agrair la ajuda a tots els voluntaris i col·laboradors que ens ajuden a fer possible la cursa, i any rere any fan possible que sigui més gran.

Participants, la vostra opinió ens importa molt, i és per això que ens agradaria molt que ens féssiu arribar els vostres suggeriments o propostes de millora per a futures edicions.

Estem recopilant totes les fotos de la cursa, per això us voldríem demanar si teniu fotos ens les feu arribar mitjançant el nostre mail (grupexcursionistacapgirell@outlook.es) o etiquetar-nos a les xarxes socials.

Gràcies i fins aviat.


Salut i cames!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada