dimarts, 26 de juliol del 2016

Èxit de participació en la 5a Nocturna Trailrunning Vilajuïga

Aquest passat dissabte el Grup Excursionsita Capgirell va organitzat la 5a edició de la cursa Nocturna Trailrunning de Vilajuïga.

En aquesta edició es va mantenir el mateix recorregut que en els darrers anys, un track de 8km i un desnivell positiu de 190m D+, passant pels paratges: Mas Bartret, Mas d’en Julio, Mas d’en Satlle i el Puig Castellar.

Més de 210 participants varen participar en aquesta edició de la Nocturna Trailrunning Vilajuïga, tot un èxit de participació, que demostra que aquesta prova esta consolidarà en el calendari de curses estiuenques de la província, i bona prova es l’evolució del nombre de participants, passant de ser el primer any 65 corredors als 216 d’aquest any.

El guanyador de la prova va ser Martí Gutiérrez (Montseny Maasais) amb un temps de 33min 53 seg, polvoritzant el record del circuit en gairebé un minut, la segona posició va ser per Héctor Pérez (Putus Senglars de Roses)37min 29 seg i va tancar el podi masculí Miquel Antonio amb un temps de 37min 59 seg. En la categoria femenina la guanyadora va ser Asia Karpelson amb un temps de 44min 08 seg, seguida de Bruna Tribó (Montseny Maasais) 47min 42 seg i Bea Dominguez (Tramuntanya Llançà) 50min 05 seg. Pel que fa a les categories locals, el podi masculí el varem formar Ivan Mendez, Vicente Viñalez i Ruben López, i en categoria femenina Isabel Pallisera, Mireia Trias i Genoveva Benitez. El les categories de promoció els guanyadors van ser en categoria sub 16 Marti Lagresa i Lorena Ruiz-Morote i en categoria sub 12 Quim Rigau i Maria Carbó.

Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible un any més!!