dilluns, 14 de juliol del 2014

Nota de premsa

Bones companys,

Aquest passat dissabte el Grup Excursionista Capgirell Vilajuïga va organitzar la 3ª edició de la Cursa Nocturna de Vilajuïga.

Més de 100 participants van prendre la sortida de la cursa de 8km i un desnivell de 190 metres positius que els portava a conèixer diferents paratges del municipi de Vilajuïga.

El guanyadors d’aquesta tercera edició de la cursa varen ser, primer classificat absolut Adán Casado Momblan i Sofian El Momouni (36:04) arribant els dos amb el mateix temps i compartint la primera plaça, i en tercera posició Hèctor Pérez Martínez (36:59). En la categoria femenina absoluta, primera classificada Claudia Baudry (42:46), sogona Maria Luz Rodriguez Arce (48:19) i en tercera posició Serreaud Alime (48:54).

Pel que fa als primers classificat locals en la categoria masculina el guanyador va ser Pau Coll Turrà (37:18) i 5è de la general, en segona posició va arribar Ivan Mendez Permas (39:32) i 8é de la general i en tercera posició David Noblejas Daunis (43:59) i 23è de la general. En la categoria femenia, la guanyadora local va ser Mireia Trias Ayala (56:36) i en segona posició Laura Poch Pargarol (1:46:40).

Des del GE Capgirell Vilajuïga volem agrair el suport rebut per part de l’Ajuntament de Vilajuïga i totes aquelles empreses que han col·laborat en aquesta tercera edició. També volem agrair a tots aquells voluntaris que han dedicat el seu temps i esforç a ajudar-nos i fer-ho possible, i com no podia ser d’una altre manera voldríem agrair a tots els corredors i caminador la seva participació, sense ells això no hagués sigut possible.

Moltes gràcies i fins l’any que be.

Avanç de tancar aquest episodi voldria començar a escriure les primeres paraules del proper. El GE Capgirell Vilajuïga des de avui ja comença a treballar en la preparació de la II Mitja Marató de Vilajuïga “Entre Castells” que es celebrarà el Març del 2015, i us portarem un circuit totalment nou molt més divertit i tècnic.